Ali Ülgen Artık Resmi Olarak Sakaryaspor’da!

Sakaryaspor, yeni sezonda kadrosuna Ali Ülgen’ü dahil etti. Ali Ülgen, sağ kanatta performansıyla dikkat çeken bir futbolcu olarak öne çıkıyor.

Sakaryaspor, Ali Ülgen transferiyle birlikte kanat hücum hattını güçlendirdi. Teknik direktör Halil İbrahim Kalın’ın planlarına göre Ali Ülgen, takımın hücumdaki etkinliğine katkı sağlayacak.

Ali Ülgen, Fenerbahçe genç takımında futbola başladı ve daha sonra Süper Lig’in köklü takımlarından Gaziantepspor forması giydi. Geçtiğimiz sezon ise Kocaelispor formasıyla 23 maça çıktı ve 6 gol kaydetti.

Sakaryaspor’un yeni transferi Ali Ülgen, takımının Süper Lig’e yükselme hedefi doğrultusunda önemli bir role sahip olacak. Yeni sezon öncesi takım çalışmalarına başlayan Sakaryaspor, önümüzdeki haftalarda hazırlık maçları yaparak ligin başlamasını bekliyor.

Ali Ülgen transferi, Sakaryaspor’un hedeflerine ulaşmak için yaptığı doğru hamlelerden biri olarak değerlendiriliyor. Takımın taraftarları da, yeni futbolcuların takıma katılmasıyla birlikte heyecanlarını yeniden kazandılar ve sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorlar.

Ali Ülgen Kimdir?

24 yaşındaki Sakaryaspor’un renklerine bağladığı Ali Ülgen kimdir? Sağ bek pozisyonunda oynayan Ülgen, Fenerbahçe altyapısından yetişti ve daha sonra Olimpik Bakü, Giresunspor, Gaziantepspor, Kocaelispor ve Samsunspor gibi kulüplerde forma giydi. Geçtiğimiz sezonun başında Samsunspor’dan Kocaelispor’a transfer olan Ülgen, 2021-2022 sezonu öncesinde Sakaryaspor’a transfer oldu. Sakaryaspor’un kanat oyuncusu ihtiyacını karşılamak için kadrosuna dahil ettiği Ali Ülgen, hızı, çalımları ve golcü özelliğiyle dikkat çekiyor.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir