Ha Zeytinyağı Ha Anne Sütü Hiç Bir Fark Yok

Ünlü profesör ve uzman Dr. Canan Karatay’ın Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettiği ve okulun mutfağında öğrencilerin yaptığı yemekleri tattığı belirtiliyor. Karatay, bu sırada Edremit Körfezi’nin zeytinyağını beğendiğini ifade ediyor.

Ziyarette Dr. Canan Karatay, protokol mensuplarıyla da sohbet ediyor ve zeytinyağının sağlık açısından önemine dikkat çekiyor. Zeytinyağının içeriğinin anne sütünün içeriğiyle benzer olduğunu ve sağlık açısından oldukça faydalı olduğunu belirtiyor. Zeytinyağının içeriğinde, anne sütünde bulunan besin öğelerinin aynısı olduğunu ve özellikle soğuk sıkım, sağlıklı ve katkısız zeytinyağının tercih edilmesi gerektiğini vurguluyor.

Dr. Canan Karatay, zeytinyağının bebekler için de oldukça uygun bir besin olduğunu söylüyor. Bebeklere zeytinyağı tüketebilecekleri bir alternatif olarak öneriyor ve gaz sorunlarına iyi gelebileceğini ve büyümelerini kolaylaştırabileceğini ifade ediyor.

Sonuç olarak, Dr. Canan Karatay’ın zeytinyağı ve sağlıkla ilgili yaptığı açıklamalar, özellikle anne sütünün önemine ve zeytinyağının benzer içeriğine dikkat çekiyor ve bebekler için de sağlıklı bir seçenek olduğunu vurguluyor.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir